Dé Code95 Specialist:

Al jaren bedenken, ontwikkelen, bouwen en certificeren wij Code95 opleidingen en altijd spelen hierbij de snelheid, kwaliteit en prijs een grote rol. Met de certificering van onze eigen E-Learningformule, de Truck Simulator en ons Logistiek Centrum zijn we onbetwist Dé Code95 Specialist. Er bestaat dan ook geen tweede bedrijf zoals dat van ons!

Wij verzorgen de Code95 van A tot Z in eigen beheer en zijn van niemand afhankelijk en dat zorgt ervoor dat we altijd de snelste oplossing van Nederland kunnen bieden. Voor onze complete Code95 werken wij met een Truck Simulator die 86 uur per week voor u  beschikbaar is. De vrachtwagens en bussen laten we over aan onze collega rijschoolhouders waar we nauw mee samenwerken.

Bij Dé Code95 Specialist is de Code95 onderverdeeld in drie onderdelen:

  • Code95 basiskwalificatie: Voor mensen in het bezit van een B-rijbewijs die snel op de vrachtauto willen gaan rijden, bieden wij een snelle totaaloplossing voor het behalen van de basiskwalificatie. Als je de basiskwalificatie op zak hebt, kun je gaan starten met de rijlessen. Voor de rijlessen is er ‘op iedere hoek van de straat’ een overvloed aan rijscholen beschikbaar waar je terecht kunt. Dus dat deel laten we over aan onze collega rijschoolhouders.
  • Code95 theorie uren: Voor chauffeurs die nog snel 7, 14, 21 of 28 uur Code95 theorie moeten behalen, hebben wij altijd een oplossing binnen 5 werkdagen.
  • Code95 praktijkuren: Omdat wij beschikken over een Truck Simulator kunnen wij het snelste schakelen van iedereen en kunt u bij ons gegarandeerd de 7 praktijkuren Code95 binnen 5 werkdagen behalen.

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen of wilt u snel starten?

Bel dan Martie voor advies op maat op tel. 040-7200220 of mobiel 06-21470617.

Martie Aarts (Sr)

Dé Code95 Specialist

Ontwikkelen, bouwen, certificeren,  uitvoeren van opleidingen met als specialiteit Incident Management en bevoegd examinator transportbegeleider.

Verantwoordelijk voor advies, verkoop en planning van alle opleidingen binnen het bedrijf.

Rechtstreeks telefonisch bereikbaar op 06-21470617

Bryan Aarts (Jr)

Ontwikkelen en bouwen van E-Learning, certificeren en optimaliseren van de Truck Simulator.

Verantwoordelijk voor ons Code95 logistiek centrum in Nederweert.

Tevens instructeur van de opleiding exceptioneel transportbegeleiding samen met instructeur John van Drie die al meer dan 8 jaar voor ons als vaste instructeur exceptioneel werkzaam is.

Rechtstreeks telefonisch bereikbaar op 06-21382205.